Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Reishi koffie, thee en hot chocomel

  Reishi koffie is een gezonde manier van koffie drinken. Door deze koffie worden heel wat lichamelijke klachten namelijk op efficiënte wijze aangepakt. Toon meer

  Prijs

  -
  1 Product
  Black Reishi Koffie

  Black Reishi Koffie

  Black reishi koffie met een krachtige smaak, NU ...
  €20,95

  Reishi koffie, zoveel meer dan koffie alleen

  Hoeveel mensen drinken tegenwoordig geen koffie? Koffie drinken we niet alleen bij het ontbijt, maar eigenlijk de hele dag door. Wat zou u er van denken mochten we u vertellen dat we uw koffie een stukje gezonder kunnen maken waardoor ze een zeer positieve invloed kan hebben op meerdere lichamelijke klachten? Hier bij JMReishi hebben we het voor onze klanten mogelijk gemaakt om zogenaamde reishi koffie aan te schaffen. Het betreft hier een heerlijke koffie die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen, maar waarbij steeds gebruik is gemaakt van reishi. Op deze manier zult u merken dat uw dagelijkse potjes koffie een interessante meerwaarde zullen betekenen voor uw lichaam!

  Verschillende soorten verkrijgbaar

  Het spreekt voor zich dat iedereen bepaalde eisen zal stellen aan de koffie die hij of zij drinkt. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij er hier bij JMReishi voor hebben gekozen om verschillende versies van koffie aan te bieden aan onze klanten. U kunt er wat dit betreft voor kiezen om een heerlijke Black Reishi koffie te drinken, maar daarnaast behoren ook Latte Reishi koffie, Reishi Cappuccino evenals Mocha Reishi koffie tot de mogelijkheden. Voor welke van deze verschillende koffiesoorten u uiteindelijk ook mag kiezen, u bent altijd verzekerd van een heerlijk aroma in combinatie met de interessante voordelen die het nuttigen van reishi met zich meebrengt. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

  100% biologische Ganoderma Lucidum

  De koffie die hier bij JMReishi wordt aangeboden is steeds gemaakt op basis van 100% biologische Ganoderma Lucidum. Bovendien wordt er gebruik gemaakt van het vruchtlichaam van de paddenstoel welke bekend staat als het best werkzame gedeelte. Door het drinken van onze reishi koffie zult u dan ook merken dat de voordelen van deze bijzondere paddenstoel tot in het kleinste detail worden uitgespeeld.

  Vermindering van diverse lichamelijke klachten

  Door het drinken van reishi koffie zult u merken dat er verschillende klachten aanzienlijk kunnen worden verminderd. Wetenschappelijke onderzoeken die door de jaren heen zijn uitgevoerd hebben bijvoorbeeld aan het licht gebracht dat hartritmestoornissen zomaar even met 60 procent kunnen worden verminderd. Daarnaast besluipt mensen ook niet zelden een koud gevoel die zeer vervelend en ongemakkelijk kan zijn. Ook dit wordt met meer dan 73 procent ingeperkt. Het drinken van reishi koffie is eveneens interessant voor mensen die last hebben van kortademigheid, slapeloosheid, agina pectoris, vermoeidheid, hoofdpijn en duizeligheid. Zoals u ziet kan het drinken van reishi koffie heel wat interessante voordelen met zich meebrengen.

  Bestel uw reishi koffie nu!

  Zou u graag ook willen kunnen genieten van de unieke voordelen van reishi koffie? In dat geval kunt u deze vandaag nog in huis halen hier bij JMReishi. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om de lekkerste reishi koffie te bestellen en dat ook nog eens zonder dat er rekening dient te worden gehouden met een hoge kostprijs!

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »