Goede Service met snelle antwoorden
Genoeg ervaring in huis voor u!
Gratis verzending vanaf 19,- NL,BE,DE
Veilige Betaalmethodes

My Parcel Verzenden & retourneren

Gratis verzending bij bestelling vanaf 19,- euro!

Geldt alleen voor Nederland, België en Duitsland
 
De verzendingen vinden plaats via PostNL inclusief trackingnummer zodat u precies kunt zien waar u pakketje zich bevind en wanneer het geleverd wordt, bent u niet in de gelegenheid om het pakketje te ontvangen zal er altijd geprobeerd worden om het bij u buren af te leveren(indien u dit niet wenst geef dit dan ons door), is dit ook niet mogelijk dan zal het naar het dichtstbijzijnde post locatie worden gebracht waar u het dan zelf kan ophalen, uiteraard zal er dan een briefje achter gelaten worden.
 
Voor 15.00uur besteld heeft u het binnen Nederland de volgende werkdag in huis.
Let op: Dit geldt alleen als u bestelling is betaald want wij werken niet met achteraf betalen!
 
Vindt u het echter prettiger om de betaling via bankoverschrijving te doen dan kan dat natuurlijk ook.
 
Heeft u hierover vragen neem dan contact met ons op via het contact formulier of via ons telefoonnummer: 0031(0)458516613
 
Verzendingen binnen Europa hebben een levertijd van 2a3 werkdagen. Nadat de betaling is ontvangen.
 

Retourneren Jm-Reishi

U heeft het recht om u bestelling tot 14(kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen ongeopend en in goede staat retourneert. Wilt u gebruik maken van retourneren neem dan contact met ons via het contactformulier en wij zullen het retour voor u regelen, kosteloos! Regelt u het retourneren zelf dan zijn de kosten voor uzelf.

Indien u dus gebruik van het herroepingsrecht zal het product(en) met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de JM-Reishi geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour.

Klik hier voor onze klantenservice

Goede Service met snelle antwoorden
Genoeg ervaring in huis voor u!
Gratis verzending vanaf 19,- NL,BE,DE
Veilige Betaalmethodes