Sluiten

Wij helpen je graag met zoeken.

Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

Help mij kiezen

Hot chocomel

De hot chocomel met reishi uit het assortiment hier bij JMReishi is niet alleen bijzonder lekker voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Ontdek ze nu!... Toon meer

Prijs

-
1 Product
Reishi Hot Chocomel

Reishi Hot Chocomel

Chocomel lekker warm te drinken voor een lekker ...
Op voorraad
€ 16,-

Hot chocomel

Hot chocomel voor het hele gezin

Lang niet iedereen is een liefhebber van koffie of thee, maar iedereen drinkt af en toe wel eens graag een lekkere chocomel. Om werkelijk zoveel mogelijk mensen te kunnen laten profiteren van de unieke voordelen die reishi weet te realiseren hebben we er dan ook voor gekozen om een lekkere chocomel te maken. Deze chocomel is gemaakt van 100 procent cacao bonen, maar met een toevoeging van reishi. Zou u bijvoorbeeld niet alleen zelf graag de unieke gezondheidsvoordelen van reishi willen ervaren, maar geldt dat ook voor uw kinderen? In dat geval is het in huis halen van onze lekkere, hot chocomel zeker en vast de moeite waard!

Geschikt voor jong en oud

Zoals reeds aangegeven kan onze hot chocomel met reishi gedronken worden door het hele gezin. Voor volwassenen is het voldoende om één kopje per dag te drinken, maar het spreekt voor zich dat het geen probleem is wanneer u er meerdere wenst te nuttigen. Wanneer de hot chocomel wordt gegeven aan kinderen vanaf de leeftijd van 2 jaar wordt het aangeraden om er twee porties per dag van te maken. In het meest optimale geval betreft het één hot chocomel in de ochtend en één in de avond. Zo bent u er zeker van dat uw kind de unieke voordelen van de hot chocomel met reishi ten volle zal ervaren.

Een heerlijk rustgevend effect

Het drinken van onze hot chocomel zorgt er voor dat u kunt rekenen op diverse voordelen. Onze hot chocomel wordt bijvoorbeeld vaak gedronken door mensen die zo druk bezig zijn dat ze maar niet in slaap kunnen vallen. U mag soms nog zo moe zijn, wanneer u een zeer stressvolle dag heeft gehad met veel werk is het vaak niet zo eenvoudig om de slaap te vatten. Dit geldt ook voor kinderen. Een stressvolle dag op school kan er voor zorgen dat uw kind maar moeilijk in slaap kan vallen. Een kopje van onze chocomel voor het slapen en u zult merken dat dit probleem als sneeuw voor de zon zal verdwijnen! Reishi zorgt hoe dan ook altijd voor een rustgevend effect waardoor slapeloosheid in de kern kan worden aangepakt.

Bestel onze hot chocomel met reishi vandaag nog!

Bent u ook wel te vinden voor onze hot chocomel met reishi? In dat geval kunt u deze vandaag nog in huis halen. Wij bieden onze klanten immers de mogelijkheid aan om onze unieke chocomel te bestellen tegen een zeer interessante prijs waardoor deze voor iedereen tot de mogelijkheden behoort. Wilt u eveneens op een erg lekkere wijze de vele unieke voordelen van reishi ontdekken? Aarzel dan niet langer en haal onze hot chocomel vandaag nog in huis!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »